Se flere artikler

Lær at mestre dine spisevaner!

Med .TIBA lærer du at mestre dine spisevaner, så de ikke bestemmer over dig. Med vores “Aware-able” armbånd får du mulighed for at stoppe op og reflektere over dine handlinger, inden du udfører dem. Om end det er snacking eller overspisning, har du mulighed for at stoppe op og tænke over, hvordan du vil handle i situationen. Dermed ikke sagt, at du ikke må spise slik eller snacks i ny og næ. Det handler blot om at stoppe din ”autopilot” og i stedet udøve ”fleksibel kontrol”, hvor du i enhver situation kan stoppe op og mærke efter, hvad - og ikke mindst hvor meget - du har brug for at spise i situationen. På denne måde lærer du at træffe bevidste valg om mad og bryde dine uønskede vaner. Og det hele starter med et opmærksomt tryk på din ”Aware-able”.

Bliv opmærksom

Når du klikker på din “Aware-able” får du muligheden for at mærke efter, hvad du virkelig har brug for. Når du bemærker din vane I øjeblikket, prøv da at sætte ord på hvad du bemærker. Er det én sitren i kroppen, følelse af rastløshed, eller noget helt andet? Uanset hvad det er, så stop op og prøv nysgerrigt at observere fornemmelserne. Efterhånden som du træner din opmærksomhed med din “Aware-able”, vil du opdage, at der er situationer, hvor du har brug for alternative mestringsstrategier. Alternativer til at udføre din spisevane så og sige. Og disse kan du træne med din personlige “Coach” app! App’en fokuserer nemlig på hvordan, du kan forholde dig mere hensigtsmæssigt til dine tanker, følelser og kropslige fornemmelser – så du kan støtte op om din vaneændring bedst muligt, og derigennem opnå vægttab!

Tab dig naturligt uden restriktioner

Forestil du har brudt din vane. Hvordan vil du have det når du er vanen foruden? Hvilken følelse vil du opleve? Denne følelse vil .TIBA hjælpe dig med at opnå. Når du knækker koden til hvordan, du ændrer din vane, vil du helt automatisk kunne opleve et naturligt vægttab som følge. Dette skyldes, at du ikke længere mister kontrollen til din automatiske spisevane, og at du i stedet træffer bevidste valg, hvor du lytter til dine reelle behov og respekterer din krops signaler om sult og mæthed.

.TIBA - din nye vanecoach! 

Med din “.TIBA Coach” app følger du dig selv og dine målsætninger gennem coaching og inspirerende øvelser. Vores metoder tager udgangspunkt i kognitiv adfærdsterapi og mindful spisning, som giver dig det bedste udgangspunkt for at forandre din vane. Vores app er brugervenlig, hvorfor du vil føle dig vejledt hele vejen igennem din vægttabsproces.

Med “.TIBA Aware-able” og “.TIBA Coach”, får du nu mulighed for at opnå et varigt og naturligt vægttab, blot ved at lære dig selv og dine spisevaner bedre at kende!