Se flere artikler

Der findes mange bud!...

Der findes mange bud på hvordan, man taber sig! Det vigtige er her, at man både har en personlig målsætning og en plan, som passer til én, og som man kan gennemføre! Hos .TIBA fokuserer vi derfor på hvordan, man ved hjælp af små skridt og selvkærlighed kan bryde de spisevaner, som står i vejen for ens mål - eksempelvis vægttab.

.TIBA hjælper dig med at lægge strenge krav og forbud om mad på hylden. Du lærer i stedet at blive din egen ekspert, hvor du lytter til dig selv og træffer beslutninger, som du kan stå ved. Helt uden at føle hverken afsavn eller dårlig samvittighed!
I denne artikel vil vi komme med tre enkle råd, som du med fordel kan benytte dig af, hvis du ønsker et sundt og naturligt vægttab. Vores råd er selvfølgelig vejledende.

God læselyst!

Råd 1: Bryd vanens magt

Det første råd handler om at finde ud af hvilken vane, som står i vejen for din personlige målsætning. Vaner er adfærd, som vi gentager automatisk og ofte helt uden at bemærke det! Det kan derfor være svært at “spotte” de vaner, som i det lange løb kan spænde ben for dig.
Prøv derfor at give dig selv et øjeblik, hvor du reflekterer over hvad det er, som ikke virker for dig. Hvad har brug for at forandre i din hverdag? 
Overvej hvad du gerne vil opnå - og undersøg hvad der står i vejen for at du når i mål med dette. Fokusér på de helt “små” valg, du dagligt træffer om mad. Disse er nemlig dine vaner - og det er disse, som du kan forandre!

Husk på! Selvom du finder frem til, at du gerne vil bryde din vane med at spise slik eller drikke sodavand for eksempel, så betyder det IKKE, at du helt skal stoppe med at indtage slik eller sodavand! Det handler om at bryde med vanens magt, så du bliver i stand til at træffe bevidste beslutninger om mad og drikke i situationen. Du må derfor gerne spise lidt fredagsslik eller drikke et glas faxe kondi engang imellem - så længe DU aktivt vælger at gøre dette og ikke mindst, at du nyder det ;-)

Råd 2: Slut med forbudt!

I forlængelse af det forrige råd, så er det tid til lægge strenge regler og forbud på hylden. Med .TIBA lærer du at give slip på restriktioner, der mange gange kan spænde ben for et sundt og naturligt vægttab!  
I forsøg på at tabe sig kan man opstille regler for hvad, hvor meget og hvornår, man må spise. MEN! Jo flere restriktioner man sætter for sin spisning, jo nemmere bliver det at “træde ved siden af”. Og hvad sker der, når vi kommer til at overtræde reglerne? For eksempel hvis vi spiser for meget, for hurtigt eller netop dét, der er “forbudt”?

Så tænker vi mange gange: “Hvad pokker! Nu kan det jo være lige meget!” - hvorefter vi fortsætter med at spise. På den måde kan regler og restriktioner om mad være med til at fastholde vores uønskede spisevaner. Det kan derfor være gavnligt for dig at give slip på restriktionerne for at kunne tabe dig.

Råd 3: Små skridt er vejen frem

Rom blev ikke bygget på én dag! Det samme gælder for et sundt og holdbart vægttab. Det handler derfor om at forandre de uønskede spisevaner ved hjælp af små overkommelige skridt, så man kan holde ved - og ikke giver op.
Venter du på, at du får den perfekte indkøbskurv med hjem, at der ingen fristelser vil være omkring dig, eller at du har masser af energi og overskud? Så kommer du måske til at vente længe på et vægttab. 

Den perfekte dag til at skabe forandring er i dag, for her kan du rent faktisk gøre noget. Husk på at selv små forbedringer er bedre end slet ingen!
Vi opfordrer derfor til, at du kommer i gang og tager det første skridt - uanset hvor lille det end må være.

Hvordan taber man sig med .TIBA?

Vi håber, at du har fundet artiklen og vores råd brugbare!
Ønsker du vide mere om hvordan, .TIBA hjælper folk med at tabe sig - så skal du blot klikke her!