Se flere artikler

Stop op og mærk efter med “.TIBA Aware-able”

Opdager du din uønskede vane? Så stop op, mærk efter i din krop og afkod hvilke følelser og tanker, som udløser vanen. Måske skyldes din trang til sukker en uro og anspændthed i kroppen? Eller måske bunder lysten til fastfood i, at du vil belønne dig selv oven på en lang dag? Når du på denne måde stopper op og mærker efter, får du chancen for at finde ud af hvilke underliggende mekanismer, som fastholder din vane! Denne indsigt er nøglen til at bryde vanens magt, hvilket hjælper dig med at opnå et holdbart vægttab.

Vi kalder denne teknik for “Stop and notice”. Og med dit helt eget “.TIBA Aware-able” armbånd og “.TIBA Coach” app’en kan du nemt lave denne!

Bliv klogere på dine vanemønstre med “.TIBA Coach app!”

Med “.TIBA Coach” app’en bliver du klogere på din uønskede vane og ikke mindst hvordan, du kan forandre den! 
Du får mulighed for at kortlægge din vane, og afkode hvornår du har højest sandsynlighed for at udføre den. På den måde kan du komme din uønskede vane i forkøbet og støtte op om dine nye, sundere vaner. Du får også en masse inspiration og konkrete værktøjer, som du kan bruge i situationen, hvor du opdager din vane. På den måde kan du hjælpe dig selv med at tage netop de beslutninger, som du ønsker for dig selv, og som vil støtte op om dit vægttab. 
Med afsæt i kognitiv adfærdsterapi og teknikker fra mindful spisning giver .TIBA dig en effektiv hjælp til et varigt og naturligt vægttab.

Vil du vide mere om hvorfor, .TIBA er den perfekte hjælp til vægttab? Så er du velkommen til at læse mere om vores Aware-able her!